ISH–vodeća svetska trgovačka izložba, koja se održava svake druge godine, ponovo je dokazala da je jedna od najznačajnijih za brojne posetioce i izlagače.

 2 482 izlagača iz 61 zemlje su pokazali svoje najnovije proizvode na svetskom tržištu u Frankfurtu na Majni od 14.do 18.marta2017.g.

 Ukupno 14 114 posetioca su se uputili izložbenom centru u Frankfurtu da bi otkrili brojne inovacije I poslednje trendove.

 TESY je impresirala i ove godine svojim inovativnim proizvodima, savremenim dizajnom uređaja i implementiranjem najnovijih tehnologija.

 Novi električni bojler Modeco Cloud je impresirao sve posetioce, partnere i konkurente kompanijeTESY svojim inovativnim rešenjima I ponovo je dokazao da je vodeći factor u industriji.

 Kompanija je pokazala svoje proizvode I usluge u izložbenom prostoru od 80 м² (pavilion 09, štand A18), fokusirajući se na familiju proizvoda TESY cloud s upravljanjem preko interneta – električni bojler Modeco Cloud I konvektor TESY Cloud. Uređaji kombiniraju inovativna rešenja koja mogu obezbediti toplotu, udobnost I energetsku efikasnost bez bilo kakvog kompromisa u zaštiti životne sredine.