TESY je zauzela prestižno drugo mesto u klasaciji Omiljene marke u kategoriji Bele i crne tehnike i treće mesto u kategoriji Bugarska marka

To su pokazali rezultati jedine kod nas klasacije potrošača – „Omiljene marke“ 2017. Prema podacima organizatora skoro 30.000 ljudi je učestvovalo u klasaciji brendova koje preferišu.

234 marke u 39 kategorija konkurisale su da bi produžile u finalno kolo takmičenja. TESY učestvuje u 2 kategorije – Bugarska marka i Bela i crna tehnika i plasirala se za oba finala.

TESY visoko ceni poverenje i podršku potrošača koji su izdvojili iz svog vremena da glasaju i dali su svoju ocenu bugarskoj marci koja je ne samo na domaćem, već i na svetskom tržištu u preko 50 država na 4 kontinenta.

"Omiljene marke" jedina je te vrste potrošačka klasacija. Sprovodi se sedmi put zaredom i omogućuje potrošačima da odrede marke koje vole i koje su u velikoj konkurenciji pridobile njihovo poverenje. Poduhvat je jedinstvena klasacija potrošača osnovana samo i jedino na mišljenju i raspoloženju potrošača.