Od 18. do 21. marta 2014. godine TESY OOD učestvovalo je na 39. izdanju međunarodne komercijalne izložbe Mostra Convegno Expocomfort u Milanu, Italija. Za vreme foruma preko 2000 kompanija predstavile su svoje proizvode i usluge, a događaj je privukao skoro 156.000 posetilaca.

Događaj je bio izuzetno važan za kompaniju, jer je TESY predstavila svoju novu korporativnu viziju, poslednje tehničke novitete u oblasti električnih bojlera, bojlera u bufera zapremine od 200 do 2000 l pred sadašnjim i budućim partnerima.

Predstavljanje je prijatno iznenadilo stručnjake u grani. Zanimljiv je utisak koji nova vizija ostavlja kod svakog posetioca, a upravo – nastojanje kompanije da se stalno razvija, visok profesionalizam i ekspertski inženjerski pristup razradi proizvoda i rešenja. Snažno su se izdvojile poslednje inovativne razrade vezane za predstavljanje nove linije električnih bojlera BiLight sa patentovanom tehnologijom PISTON EFFECT.

Zahvaljujući ovom učešću, TESY je uspeo da stvori imidž inovativnog brenda koji se brzo razvija, konkurentan je i sarađuje sa velikim i snažnim proizvođačima uređaja za zagrevanje vode na evropskom i svetskom nivou.