Od 24. do 27. aprila 2016. godine TESY je prvi put učestvovala na 2. izdanju međunarodne izložbe Project Iran u Teheranu, Iran. Izložba postaje sve popularnija i ove godine uspela je da privuče 360 popularnih firmi iz 33 države iz celog sveta. Događaj je odlična prilika da se predstavnici sastanu sa potencijalnim kupcima i isporučiocima, kao i da predstave svoje proizvode aktuelnim klijentima.

TESY je prvi put na svom štandu na međunarodnom forumu u Iranu prezentovao kompletnu lepezu proizvoda – električnih bojlera, grejalica, bojlera sa indirektnim zagrevanjem.

“Učešće na ovoj međunarodnoj komercijalnoj izložbi omogućilo nam je da predstavimo celu lepezu uređaja TESY za zagrevanje vode i vazduha potencijalnim partnerima iz Irana, Iraka, Gruzije i Jermenije. Održali smo preko 50 sastanaka, uspostavili smo korisne kontakte i shvatili smo koji naši proizvodi poseduju potencijal na iranskom tržištu koje se otvara prema svetu. Dobili smo iskrene komplimente od potencijalnih klijenata o dizajnu i kvalitetu naših proizvoda. Predstoji nam puno posla i nadamo se da će ovo tržište biti još jedno u nizu, ako ne grešim 55., na kojem ćemo imati srećne klijente” – izneo je svoje utiske Hristo Slavov, menadžer biznis pravca Grejanje u TESY.