Прочишћивач ваздуха

Naziv proizvoda   Мaksimalna snaga    
AC 16 EHCI W Pojedinosti

Ваздух који се пречишћава, пролази кроз специјално дизајниране отворе на предњој плочи и излази из задњег горњег дела, преко сигурносне решетке изнад вентилатора. Сигурносна решетка је дизајнирана да смањи буку коју емитује уређај. Ово омогућава да се уређај непрекидно користи 24 часа дневно, чак и у спаваћим собама. Пречишћивачи ваздуха TESY имају 6 нивоа пречишћавања ваздуха:

 

1. Предфилтер је од активног угља и смањује мирисе приликом кувања, дуванског дима или кућних љубимаца. Такође задржава грубе честице прашине, маховине тканине и длачица кућних љубимаца.

 

2. ХЕПА филтер задржава финије честице, које нису мање од 0,3 микрона (μм), као што су: прашина, полен, плесни и разне врсте бактерија.

 

3. Филтер од угљеника упија мирисе, гасове и дим цигарете.

 

4. TiO2 фотокаталитички филтер смањује органске загађиваче као што су бензен и амонијак. Он деактивира бактерије и вирусе који су могли проћи кроз претходне филтере.

 

5. UV филтер је ултраљубичаста лампa која ефикасно уништава микроорганизме као што су микроби, вируси, бактерије и плесни које су успеле  проћи кроз претходне филтере.

 

6. Јонизатор ваздуха распршује негативне јоне у просторији ради побољшања процеса чишћења. Јони се комбинују са честицама прашине и падају на под. Потребно је периодично очистити под просторије. 

Slični proizvodi

Sve prikazene slike su jedino za ilustrativne svrhe. Pravi proizvod može izgledati sasvim drugačije zbog uvođenja poboljšanja proizvoda.