Pročišćivač vazduha

Naziv proizvoda   Мaksimalna snaga    
AC 16 EHCI W Pojedinosti
AC37HCICH W Pojedinosti
AC96HCIUV W Pojedinosti

Vazduh koji se prečišćava, prolazi kroz specijalno dizajnirane otvore na prednjoj ploči i izlazi iz zadnjeg gornjeg dela, preko sigurnosne rešetke iznad ventilatora. Sigurnosna rešetka je dizajnirana da smanji buku koju emituje uređaj. Ovo omogućava da se uređaj neprekidno koristi 24 časa dnevno, čak i u spavaćim sobama. Prečišćivači vazduha TESY imaju 6 nivoa prečišćavanja vazduha:

 

1. Predfilter je od aktivnog uglja i smanjuje mirise prilikom kuvanja, duvanskog dima ili kućnih ljubimaca. Takođe zadržava grube čestice prašine, mahovine tkanine i dlačica kućnih ljubimaca.

 

2. HEPA filter zadržava finije čestice, koje nisu manje od 0,3 mikrona (μm), kao što su: prašina, polen, plesni i razne vrste bakterija.

 

3. Filter od ugljenika upija mirise, gasove i dim cigarete.

 

4. TiO2 fotokatalitički filter smanjuje organske zagađivače kao što su benzen i amonijak. On deaktivira bakterije i viruse koji su mogli proći kroz prethodne filtere.

 

5. UV filter je ultraljubičasta lampa koja efikasno uništava mikroorganizme kao što su mikrobi, virusi, bakterije i plesni koje su uspele  proći kroz prethodne filtere.

 

6. Jonizator vazduha raspršuje negativne jone u prostoriji radi poboljšanja procesa čišćenja. Joni se kombinuju sa česticama prašine i padaju na pod. Potrebno je periodično očistiti pod prostorije. 

Slični proizvodi

Sve prikazene slike su jedino za ilustrativne svrhe. Pravi proizvod može izgledati sasvim drugačije zbog uvođenja poboljšanja proizvoda.