01
Увод

02
Карактеристике

03
TESY Cloud

04
Функције

05
BelliSlimo Видео

06
Линија производа

Product Preview
Електрични бојлери BelliSlimo

BelliSlimo представља комбинацију интелигентних предности високе технологије и ексклузивног Италијанског дизајна - равна танка силуета, која даје изглед са компактним димензијама, које штеде простор а чиме се осигурава једноставна монтажа у зависности од конкретних потреба. Производ поставља највиши стандард у погледу квалитета, комбинујући технологију следећих генерација и пружајући максималну удобност кроз комбиновани приступ, уједињујући електронску плочу са изузетно лаким начином за коришћење, управљање преко интернета, заједно са свим препознатљивим иновацијама Теsy.

TESY Cloud
управљање кућним апаратима преко Интернета

Инжењери компаније TESY су створили нову породицу производа са могућношћу управљања преко Интернета - TESY Cloud. Уз мобилну апликацију tesyCloud , управљање кућним апаратима је једноставно, брзо и ефикасно. Пружа се могућност реалне контроле у било ком тренутку и са било ког места. TesyCloud је софтверска мобилна апликација, која је доступна и бесплатна за све кориснике Androida и IOS-a

 

ECO SMART режим рада

У режиму рада ECO Smart бојлер ствара свој властити алгоритам функционисања, пружајући вам довољну количину вруће воде само онда када је то потребно. На тај начин, BelliSlimo гарантује очување комфора приликом коришћења , и истовремено смањује месечни рачун за електричну енергију.

Недељни програматор

У режиму рада Недељни програматор можете поставити начин рада вашег бојлера током целе недеље. Помоћу клизача можете подесити режим рада за сваки дан у недељи и сваки сат дневно, у складу са Вашим жељама и навикама.

Режим одмора

Ако планирате да будете далеко од куће више од jeдног дана, можете активирати режим рада намењен за одмор. Довољно је да унесете податак, након колико дана се враћате , тачно време када желите да имате топлу воду и количину која вам је потребна. У периоду у којем сте одсутни , бојлер ће радити у режиму "против замрзавања".

Boost функција

Једнократно загревање воде до максималне температуре.

Обратно одбројавање

Приказује време до достизања жељене температуре.

play
Енергетска класа

Bojler BelliSlimo je energetske klase "Б" - највиша могућa класа код електричних бојлера преко 50л, према Уредби 812/2013.

Електрични бојлери који се нуде на тржишту имају ознаку енергетске ефикасности.За детаљније информације, молимо погледајте све производе.
© Copyright 2010 - TESY