01
Увод

02
Предности

03
BiLight

04
BiLight Smart

05
BiLight Inox

06
BiLight Slim

07
BiLight са високо ефикасним измењивачem топлоте

08
Одаберите свој BiLight

Električni bojleri BiLight

Широк спектар елегантно дизајнираних електричних бојлера који гарантују топлу воду на више места истовремено. Велики избор вертикалних и хоризонталних модела које је лако монтирати у уским и ограниченим просторима. Различити модели с једним или двa интегриcанa измењивачa топлоте за спајање са алтернативним изворима енергије. Карактеристична црта свих електричних бојлера BiLight је двобојна светлосна индикација, која показује два начина рада: црвена боја показује, да уређај ради у режиму грејања, а плава означава да је вода достигла жељену температуру.

BiLight
Бојлери серије BiLight су дизајниранa у складу са највишим Eвропским стандардима за безбедност и захтеве квалитета.
BiLight Horizontal
Двобојна индикаторска лампица је карактеристични елемент, који показује два начина рада: црвена боја показује, да уређај ради у режиму загревања, а плава означава да је вода достигла жељену температуру
BiLight индикациja
Двобојна индикаторска лампица је карактеристични елемент, који показује два начина рада: црвена боја показује, да уређај ради у режиму загревања, а плава означава да је вода достигла жељену температуру
BiLight Smart

BiLight Smart располаже са уграђеним софтвером, који попут технологије вештачке интелигенције, самостално прати и меморише навике корисника, креирајући програм, који управља и регулише коришћење уређаја. На тај се начин осигурава врућа вода управо кад је то потребно, што резултира нижим рачунима за струју.

BiLight Inox

BiLight Inox је модификована серија електричних бојлера BiLight, са резервоарима за воду од нерђајућег челика. Одликује их дуг радни век.

BiLight Slim

Вертикални модели серије BiLight Slim погодни су за уградњу у ускиm просторијама, са својим  пречником од 38 см, Високо ефикасна изолација од 34 мм помаже да се вода задржи врућом дуже времена.

BiLight са високо ефикасним измењивачem топлоте
Електрични бојлери серије BiLight са уграђеним високо ефикасним измењивачем топлоте са рационалним решењем, за повезивање уређаја на централну или другу врсту грејних инсталација. То омогућује употребу алтернативних извора топлоте, попут соларних система, пелета или котлова на гас, итд.
BiLight са двоструком интегрисаним измењивачем топлоте
Електрични бојлери серије BiLight са двоструком интегрисаним измењивачем топлоте решење су које омогућава да се на уређај истовремено споје два посебна алтернативна извора енергије, као што су соларни системи, гасни и пелетни котлови, поред могућности коришћења електричне енергије
BiLight Slim са високо ефикасним измењивачем топлоте
Електрични бојлери серије BiLight Slim са ugrađenim измењивачем топлоте /завојницом/ су производно решење за употребу алтернативних извора топлотне енергије као што су соларни колектори, гасни котлови и котлови на чврсто гориво. Пречник уређаја је само 38 см, што омогућава уградњу у уским просторијама.
Турболатор
Турбулатор представља елемент који је уграђенпо целој дужини завојнице са специфичним отворима,дизајниран да разбија вруће језгро линеарног протока циркулирајуће течности у самојзавојници. На тај начин се постиже значајно повећање брзине и ефикасности размене топлоте између уграђене завојнице и воде. Са уграђеним турбулатором, TESY постиже до 26% ефикаснију размену топлоте
Одаберите свој BiLight
© Copyright 2010 - 2023 TESY