01
Predstavljanje

02
Pogledajte unutra

03
TESY Cloud

04
Karakteristike

05
ModEco Video

06
Proizvodni asortiman

Električni bojleri Modeco Cloud

• Upravljanje preko interneta u svako doba, sa bilo koje tačke Sveta

• tesyCloud mobilna aplikacija

• Energetski efikasne uredjaje

TESY Cloud

TESY Cloud je inovativna tehnologija koja vam omogućava upravljanje vašeg aparata sa bilo koje tačke na svetu. Tehnologija je inkorporirana u uredjaj sa ugradjenim Wi-Fi modulom, povezanog sa vašom kućnom internet vezom . 

tesyCloud je softver dostupan kroz mobilnu aplikaciju za bilo koji uredjaj sa internet pretraživačem ili pametnim telefonom/tabletom na Android ili iOS operativnom sistemu.

      

ECO SMART

Samo-učenje i samo-upravljanje; ECO SMART režim za dodatni komfor i 15% manjeg utroška električne energije za grejanje vode. 
Integrisani softver u elektronsku kontrolu, slično veštačkoj inteligenciji, nezavisno prati i memoriše navike potrošača, kreira vremenski raspored i upravlja operacijama uredjaja na način koji će obezbediti toplu vodu u tačnom vremenu kada je potebna.

Nedeljno programiranje

Pritiskom na PROG dugme, osim Manuelnog operativnog režima, možete izabrati jedan od tri predhodno podešena nedeljna programa, redom P1, P2 i P3. Programi su fabrički podešeni, medjutim vi ih možete izmeniti po vašoj želji.

Režim godišnji odmor

Ako planirate da budete odsutni od kuće više od jednog dana, možete omogućiti Režim Godišnji Odmor, tako da će električni bojler “znati” kada ćete se vratiti da bi vas čekala topla voda.

Kalkulator potrošnje energije

Koristeći ugradjeni kalkulator za utrošenu energiju možete pratiti utrošenu energiju za odredjeni period godine.

Simbol tuširanje

Simbol tuširanje vas obaveštava da imate dovoljno tople vode za prvo tuširanje.

play

Najviša moguća klasa za
električne bojlere
od 50 do 100 litara

Energetska klasa za Electrični bojler Modeco Cloud

Energetska klasa B je najviši energetski razred za bojlere od 50 do 100 litara. Modeco Cloud uredjaji od 80 i 100 litara su u energetskom razredu B.Vidite sve proizvode
© Copyright 2010 - 2024 TESY